Χειροπέδες σε 45χρονο - Ανακόπηκε από Αστυνομικούς μετά από πληροφορία

Χειροπέδες σε 45χρονο - Ανακόπηκε από Αστυνομικούς μετά από πληροφορία

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας για ύποπτο αυτοκίνητο, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν χθες σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 45 ετών.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος, εντοπίστηκε ένας θερμοσίφωνας νερού, για τον οποίο ο 45χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι ο πιο πάνω θερμοσίφωνας αξίας 1000 περίπου ευρώ, είχε κλαπεί από οικοδομή.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE