ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανασχηματισμός: Ανακοινώνει σήμερα ο Αναστασιάδης το νέο κυβερνητικό σχήμα - Όλα τα ονόματα

Ανασχηματισμός: Ανακοινώνει σήμερα ο Αναστασιάδης το νέο κυβερνητικό σχήμα - Όλα τα ονόματα

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται εκτός απροόπτου να ανακοινώσει σήμερα, Τρίτη, το νέο κυβερνητικό σχήμα, έπειτα από την δεδηλωμένη πρόθεση του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου να αποχωρήσει από την Κυβέρνηση και την παραίτηση της Έμιλυς Γιολίτη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε δηλώσει την περασμένη Πέμπτη πως το αργότερο αρχές της εβδομάδας και προτού αναχωρήσει για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ θα ανακοίνωνε τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.
 
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναχωρεί για τη Σύνοδο Κορυφής αύριο, Τετάρτη.

Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ θεωρείτο βέβαιο πως ο Κυριάκος Κούσιος θα αναλάμβανε το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Μέχρι και ο ίδιος φέρεται, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, πως είχε αυτή την ενημέρωση. Ωστόσο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αποφάσισε να κάνει αλλαγή της τελευταίας στιγμής και να τον τοποθετήσει στην ΕΔΥ.

 

Όπως σας ανέφερε το ThemaOnline και σε χθεσινό δημοσίευμα, σχεδόν βέβαιη θεωρείται η τοποθέτηση της συντονίστριας του γραφείου του Υπουργού Υγείας, στο τιμόνι του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας Αναστασία Ανθούση  Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης θα βρεθεί -τελικά- η Στέφη Δράκου. 

Παράλληλα Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Μάριος Πελεκάνος, Αναπληρώτρια η Νιόβη Παρισσινού, το Υπουργείο Υγείας ο Αδάμος Αδάμου, ενώ τη θέση του Επιτρόπου Εθελοντισμού ο Παναγιώτης Σεντόνας. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top