Χειροπέδες σε 25χρονο: Έκλεψε χρήματα από παγκάρι εκκλησίας

Χειροπέδες σε 25χρονο: Έκλεψε χρήματα από παγκάρι εκκλησίας

Υπό κράτηση τέθηκε 25χρονος σχετικά με είσοδο σε χώρο λατρείας και απόσπαση χρημάτων από το παγκάρι εκκλησίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος φέρεται να εισήλθε το Σαββατοκύριακο σε εκκλησία στην κοινότητα της Μαραθούντας και απέσπασε από το παγκάρι της εκκλησίας χρηματικό ποσό.  Η καταγγελία έγινε από 53χρονη επίτροπο της εκκλησιαστικής επιτροπής της εν λόγω εκκλησίας.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος. Επίσης παραδέχτηκε ότι απέσπασε χρήματα από το παγκάρι της ίδιας εκκλησίας άλλη μια φορά.

Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.