Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων ΣΑΛ στην Λάρνακα

Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων ΣΑΛ στην Λάρνακα

Κλειστοί θα παραμείνουν δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων στην Λάρνακα, από 22 μέχρι 27 Ιουνίου. 

Σε ανακοίνωση το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ των ημερομηνιών 22/6/2021 έως 27/6/2021 θα διεξάγονται κατασκευαστικά έργα στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας για το συμβόλαιο C12A. 
 
Οι δρόμοι που επηρεάζονται από τα κατασκευαστικά έργα είναι Αγίου Γεωργίου Κοντού (μέρος), Κλειούς, Πατρίς Λουμούμπα, Δημητράκη Διανέλλου (από τη συμβολή της Νικολάου Καταλάνου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Τέρρα Σάντα), Σιττικά Χανούμ (μέρος). 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE