Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων ΣΑΛ στην Λάρνακα

Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων ΣΑΛ στην Λάρνακα

Κλειστοί θα παραμείνουν δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων στην Λάρνακα, από 22 μέχρι 27 Ιουνίου. 

Σε ανακοίνωση το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ των ημερομηνιών 22/6/2021 έως 27/6/2021 θα διεξάγονται κατασκευαστικά έργα στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας για το συμβόλαιο C12A. 
 
Οι δρόμοι που επηρεάζονται από τα κατασκευαστικά έργα είναι Αγίου Γεωργίου Κοντού (μέρος), Κλειούς, Πατρίς Λουμούμπα, Δημητράκη Διανέλλου (από τη συμβολή της Νικολάου Καταλάνου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Τέρρα Σάντα), Σιττικά Χανούμ (μέρος). 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.