Γλυκά Νερά: Αποδοκιμασίες κατα την άφιξη του Μπάμπη «Να σαπίσεις στην φυλακή ρε αλήτη θεατρίνε» - ΒΙΝΤΕΟ

Γλυκά Νερά: Αποδοκιμασίες κατα την άφιξη του Μπάμπη «Να σαπίσεις στην φυλακή ρε αλήτη θεατρίνε» - ΒΙΝΤΕΟ

Αποδοκιμασίες στον 32 χρονο καθ'ομολογίαν δολοφόνο της 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς.

Ο 32 χρόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί στον ανακριτή για να καταθέσει τα όσα συνέβησαν στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά.

Μια μεγάλη πομπή με τζιπ της αστυνομίας μπήκε στα δικαστήρια μεταφέροντας τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο οποίος και σήμερα φορούσε το χαρακτηριστικό λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας είναι στο σημείο.

Τα δικαστήρια στην κυριολεξία βουλιάζουν από δημοσιογράφους που βρίσκονται στο σημείο για να μπορέσουν να αποσπάσουν έστω και μια κουβέντα από τον από τον άνθρωπο που 37 μέρες υποκρινόταν μέχρι να φτάσει να ομολογήσει ότι δολοφόνησε τον άνθρωπό του.

Κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στο σημείο άρχισε να τον αποδοκιμάζει φωνάζοντας: «Να σαπίσεις στην φυλακή ρε αλήτη».

 Πηγή: newsit

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE