Ο Τριαντάφυλλος γιόρτασε τα γενέθλιά του και μια μεγάλη έκπληξη τον περίμενε

Ο Τριαντάφυλλος γιόρτασε τα γενέθλιά του και μια μεγάλη έκπληξη τον περίμενε

Την επιτυχία που γνώρισε μέσα από το Survivor 4 απολαμβάνει ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε 11 φορές υποψήφιος προς αποχώρηση, σπάζοντας έτσι κάθε ρεκόρ για το ριάλιτι επιβίωσης.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, φίλοι και θαυμαστές περίμεναν με ανυπομονησία τον Ντάφυ στο αεροδρόμιο προκειμένου να τον καλωσορίσουν στα πάτρια εδάφη.

Την ίδια ώρα τα νυχτερινά κέντρα και οι επιχειρηματίες, θέλουν διακαώς τον τραγουδιστή για την πρώτη του συνεργασία μετά το ριάλιτι.

Ο Τριαντάφυλλος πάντως απολαμβάνει και με το παραπάνω την κάθε του στιγμή. Με αφορμή μάλιστα τα γενέθλιά του, ο τραγουδιστής διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι με τους πρώην παίκτες του Survivor να τον τιμούν με την παρουσία τους.Εκεί βρέθηκε και η κάμερα του Star.

Με αφορμή μάλιστα τις φήμες και τα δημοσιεύματα για τα επαγγελματικά σχέδια του Ντάφυ, η εκπομπή ετοίμασε το ιδανικό συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο και το παρέλαβε κατά τη διάρκεια της μεγάλης γιορτής των γενεθλίων του. Φυσικά πρόκειται για μια κίνηση με αρκετή δόση χιούμορ από την πρωινή εκπομπή του Star.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.