Σε μποτιλιάρισμα με πρόβατα και κατσίκια Κύπρια μοντέλο που πέρασε από το Feel Fantastic

Σε μποτιλιάρισμα με πρόβατα και κατσίκια Κύπρια μοντέλο που πέρασε από το Feel Fantastic

Άλλοι μπλέκουν στην κίνηση σε φώτα τροχαίας, άλλα σε κύριες οδικές αρτηρίες, αλλά λίγοι μπλέκουν σε μποτιλιάρισμα με κατσίκια καιν πρόβατα. Το μοντέλο που πέρασε από τις ακροάσεις του Feel Fantastic, αναγκάστηκε να πατήσει φρένο στο δρόμο και να περιμένει για 10 λεπτά μέχρι να περάσουν τα ζώα.

Το μοντέλο Ειρήνη Μιχαήλ από την Πάφο, περίμενε υπομονετικά πίσω από το τιμόνι, μέχρι να περάσουν οι τετράποδοι διαβάτες.

Βέβαια δεν μπορούσε να κορνάρει για να μην τα τρομάξει τα ζωντανά, έτσι αποφάσισε αφού δεν μπορούσε να αποφύγει την κίνηση να μετρήσει τα κατσίκια που διασταύρωναν το δρόμο.

Η ίδια πάντως ισχυρίζεται ότι μέτρησε 120, αναρτώντας την σχετική φωτογραφία από την περιπέτεια της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE