Αναχώρησαν από το Προεδρικό οι Αβέρωφ Νεοφύτου και Χάρης Γεωργιάδης

Αναχώρησαν από το Προεδρικό οι Αβέρωφ Νεοφύτου και Χάρης Γεωργιάδης

Χωρίς να προβούν σε οποιεσδήποτε δηλώσεις αναχώρησαν λίγο πριν τις 12.15 από το Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και Χάρης Γεωργιάδης, αντίστοιχα.

Ερωτηθείς εάν θα έχουμε σήμερα κάποιες ανακοινώσεις για το θέμα του ανασχηματισμού και εάν διαβουλεύθηκαν με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ απάντησε "καλό μεσημέρι".

Νωρίτερα είχε αναχωρήσει από το Προεδρικό Μέγαρο και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE