Αναχώρησαν από το Προεδρικό οι Αβέρωφ Νεοφύτου και Χάρης Γεωργιάδης

Αναχώρησαν από το Προεδρικό οι Αβέρωφ Νεοφύτου και Χάρης Γεωργιάδης

Χωρίς να προβούν σε οποιεσδήποτε δηλώσεις αναχώρησαν λίγο πριν τις 12.15 από το Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και Χάρης Γεωργιάδης, αντίστοιχα.

Ερωτηθείς εάν θα έχουμε σήμερα κάποιες ανακοινώσεις για το θέμα του ανασχηματισμού και εάν διαβουλεύθηκαν με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ απάντησε "καλό μεσημέρι".

Νωρίτερα είχε αναχωρήσει από το Προεδρικό Μέγαρο και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.