Αναχώρησαν από το Προεδρικό οι Αβέρωφ Νεοφύτου και Χάρης Γεωργιάδης

Αναχώρησαν από το Προεδρικό οι Αβέρωφ Νεοφύτου και Χάρης Γεωργιάδης

Χωρίς να προβούν σε οποιεσδήποτε δηλώσεις αναχώρησαν λίγο πριν τις 12.15 από το Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και Χάρης Γεωργιάδης, αντίστοιχα.

Ερωτηθείς εάν θα έχουμε σήμερα κάποιες ανακοινώσεις για το θέμα του ανασχηματισμού και εάν διαβουλεύθηκαν με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ απάντησε "καλό μεσημέρι".

Νωρίτερα είχε αναχωρήσει από το Προεδρικό Μέγαρο και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE