Ξύπνησε και βρήκε μια 28χρονη γυναίκα να προσπαθεί να τον βιάσει

Ξύπνησε και βρήκε μια 28χρονη γυναίκα να προσπαθεί να τον βιάσει

Η 28χρονη Chantae Gilman εισέβαλε στο σπίτι ενός άνδρα, τον οποίο δεν γνώριζε, και επιχείρησε να τον βιάσει, την ώρα που εκείνος κοιμόταν.

Το τρομοκρατημένο θύμα ξύπνησε όταν η Gilman ανέβηκε πάνω του και προσπάθησε να τον βιάσει, κρατώντας μάλιστα τα χέρια του πάνω από το κεφάλι του!

Η 28χρονη συνελήφθη και ομολόγησε την απόπειρα βιασμού, ωστόσο είπε ότι δεν γνώριζε το θύμα ούτε θυμόταν τι ακριβώς συνέβη, αναφέρει η Mirror. 

Η γυναίκα, που έχει τρια παιδιά, υποστηρίζει ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό επιθεωρητή Roger Ishimitsu, το περιστατικό έλαβε χώρα στο διαμέρισμα του θύματος στην Ουάσινγκτον.

Όταν το θύμα ξύπνησε, προσπάθησε να απομακρύνει τη γυναίκα. Εκείνη αρνήθηκε και του ζήτησε να παραμείνει ήσυχος. Στη συνέχεια ακολούθησε πάλη και ο άνδρας κατάφερε να διώξει από το διαμέρισμα την Gilman.

Λίγο αργότερα τη συνέλαβαν οι αρχές.

Η Gilman θα δικαστεί στις 19 Ιουνίου.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE