Έσκασε τηλεοπτική βόμβα: Απέναντι θα βρεθούν Ελπίδα Ιακωβίδου και Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΒΙΝΤΕΟ

Έσκασε τηλεοπτική βόμβα: Απέναντι θα βρεθούν Ελπίδα Ιακωβίδου και Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να βρισκόμαστε το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο τα κανάλια ετοιμάζουν πυρετωδώς το πρόγραμμα τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το απόγευμα της Τρίτης (22/06), ο Χάρης Παπαθεωχάρους κατά την διάρκεια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα η αποκάλυψη αφορούσε την απογευματινή ζώνη του ΡΙΚ, η οποία παραμένει κενή μετά το τέλος της εκπομπής του Ανδρέα Γιόρτσιου.

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Παπαθεωχάρους, πρόταση για την απογευματινή ζώνη δέχθηκε η Ελπίδα Ιακωβίδου, η οποία ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμη.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, σημαίνει ότι θα την δούμε απέναντι από την  Χριστιάνα Αριστοτέλους, ενώ πρέπει να αναζητήσουν και πρόσωπο που θα αναλάβει την πρωινή ζώνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE