LIKE ONLINE

Οι επιχειρηματίες που «βάζουν φωτιά» στις μηχανές αναζήτησης

Οι επιχειρηματίες που «βάζουν φωτιά» στις μηχανές αναζήτησης

Παραδοσιακά τα φώτα της δημοσιότητας έπεφταν κατά κύριο λόγο πάνω στους celebrities και σε άτομα του καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου. Ωστόσο, τελευταία έχουν βρεθεί στο επίκεντρο πρωτοπόροι επιχειρηματίες, οι οποίοι, οπλισμένοι με χαρακτηριστικά όπως η ανάληψη κινδύνου και οι ρηξικέλευθές ιδέες, γράφουν ιστορία. Το κοινό πλέον επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον τόσο για την προσωπική τους ζωή, όσο και για την καθαρή τους αξία.

Το MoneyTransfers.com, με τη βοήθεια του εργαλείου ανάλυσης Ahrefs, εξακρίβωσε ποιοι είναι οι επιχειρηματίες η περιουσία των οποίων απασχολούν περισσότερο τους διαδικτυακούς χρήστες.

Βασιλιάς των διαδικτυακών αναζητήσεων αναδείχθηκε ο ιδρυτής της αυτοκρατορίας της Amazon, Τζεφ Μπέζος. Μάλιστα, η αναζήτηση «net worth Jeff Bezos» σημειώνει τον εκπληκτικό αριθμό των 971.000 μηνιαίων κλικ παγκοσμίως. Με 779.000 διαδικτυακές αναζητήσεις ανά μήνα για την καθαρή του αξία ακολουθεί ο ιδρυτής της Tesla, και αιώνιος αντίπαλος του Μπέζος, Έλον Μασκ.

Στη τρίτη θέση βρίσκεται ο Μπιλ Γκέιτς, με 288.000 κλικ το μήνα αναφορικά με την περιουσία του, ενώ ο CEO του Facebook, Μαρκ Ζουκερμπεργκ, κατατάσσεται τέταρτος στη λίστα με 125.000 σχετικές διαδικτυακές αναζητήσεις.

Από το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο Μαρκ Κούμπαν, έχει, επίσης, βρεθεί στο επίκεντρο, με 81.000 χρήστες να επιδιώκουν να μάθουν την αξία του.


Από το top 10 δεν λείπουν και επιχειρηματίες του αθλητικού κλάδου, όπως ο πρόεδρος του Ultimate Fighting Championship (UFC), Ντάνα Γουάιτ και ο ιδρυτής του Barstool Sports, Ντέιβιντ Πορτνόι, οι αναζητήσεις της περιουσιας των οποίων τους τοποθετούν στην έβδομη και ένατη θέση, με 74.000 και 70.000 παγκόσμιες μηνιαίες διαδικτυακές αναζητήσεις, αντίστοιχα.

Τη λίστα συμπληρώνουν ο Μουκές Αμπάνι, Διευθύνων Σύμβουλος της Reliance Industries, και ο μεγαλοεπενδυτής Γουόρεν Μπαφετ.

Οι επιχειρηματίες των οποίων η καθαρή αξία πρωταγωνιστεί στις μηχανές αναζήτησης:

People are Most Curious about these Entrepreneurs’ Net Worth

 

Rank

Entrepreneur

Average Monthly Global Online Searches for Entrepreneurs’ ‘Net Worth’

Estimated Net Worth

1.

Jeff Bezos

971,000

$185.8 Billion

2.

Elon Musk

779,000

$152.3 Billion

3.

Bill Gates

288,000

$126.7 Billion

5.

Mukesh Ambani

132,000

$86 Billion

4.

Mark Zuckberg

125,000

$122 Billion

6.

Mark Cuban

81,000

$4.4 Billion

7.

Dana White

74,000

$500 Million

8.

Warren Buffett

71,000

$109.2 Billion

9.

Dave Portnoy

70,000

$120 Million

10.

Sundar Pichai

51,000

$600 Million

Οι επιχειρηματίες είναι οι πιο «περιζήτητοι» στο διαδίκτυο

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανάλυση του MoneyTransfers.com, ο κόσμος φαίνεται να αναρωτιέται περισσότερο για την αξία των πασίγνωστων, πια, επιχειρηματιών, παρά για την αξία των ατόμων που εντάσσονται στον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αναζητήσεις για το top 2 στη λίστα των επιχειρηματιών υπερβαίνει κατά πολύ τις αναζητήσεις για καταξιωμένους καλλιτέχνες και επιφανείς πολιτικούς.

Σε όμοια κατάταξη των πολιτικών προσώπων, με βάσει τα κλικ στις μηχανές αναζήτησης που αφορούν την καθαρή τους αξία, πρωταγωνιστούν ο Τζο Μπάιντεν με 305.000 κλικ, ο Ντόναλντ Τραμπ με 278.000 κλικ, ο Μπάρακ Ομπάμα με 164.000 κλικ, ενώ ηχηρό είναι και το ενδιαφέρον για την περιουσία γυναικείων παρουσιών του πολιτικού γίγνεσθαι, όπως η Νάνσι Πελόζι και η Κάμαλα Χάρις, με 70 και 54 χιλιάδες κλικ, αντίστοιχα.

 

Όσον αφορά στους τραγουδιστές το κοινό φαίνεται να απασχολεί περισσότερο η καθαρή αξία του Κάνιε Γουέστ, με 378.000 αναζητήσεις, του Jay-Z, με 212.000 αναζητήσεις, και του Ντρέικ, με 206.000 αναζητήσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top