Συνάντηση Τατάρ με Γκουτέρες στις Βρυξέλλες την Παρασκευή

Συνάντηση Τατάρ με Γκουτέρες στις Βρυξέλλες την Παρασκευή

Αναχωρεί το βράδυ της Πέμπτης για τις Βρυξέλλες ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ όπου την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

 
Όπως μεταδίδει η τ/κ ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, η ώρα της συνάντησης στις Βρυξέλλες δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Αναφέρει επίσης ότι στον ΓΓ του ΟΗΕ o κ. Τατάρ θα εξηγήσει και πάλι την πρότασή του, των έξι σημείων, την οποία κατέθεσε στην άτυπη συνάντηση της Γενεύης και την θέση του για ένα μοντέλο συνεργασίας. Αναμένεται, προστίθεται, ότι θα ανταλλάξουν απόψεις για τα μοντέλα συνεργασίας.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Ερσίν Τατάρ μετά την συνάντησή του με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ, Τζέιν Χολ Λουτ είχε δηλώσει πως εφόσον θα υπάρξει συνάντηση του κ. Γκουτέρες με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ζήτησε και ο ίδιος να έχει συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE