Συνάντηση Τατάρ με Γκουτέρες στις Βρυξέλλες την Παρασκευή

Συνάντηση Τατάρ με Γκουτέρες στις Βρυξέλλες την Παρασκευή

Αναχωρεί το βράδυ της Πέμπτης για τις Βρυξέλλες ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ όπου την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

 
Όπως μεταδίδει η τ/κ ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, η ώρα της συνάντησης στις Βρυξέλλες δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Αναφέρει επίσης ότι στον ΓΓ του ΟΗΕ o κ. Τατάρ θα εξηγήσει και πάλι την πρότασή του, των έξι σημείων, την οποία κατέθεσε στην άτυπη συνάντηση της Γενεύης και την θέση του για ένα μοντέλο συνεργασίας. Αναμένεται, προστίθεται, ότι θα ανταλλάξουν απόψεις για τα μοντέλα συνεργασίας.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Ερσίν Τατάρ μετά την συνάντησή του με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ, Τζέιν Χολ Λουτ είχε δηλώσει πως εφόσον θα υπάρξει συνάντηση του κ. Γκουτέρες με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ζήτησε και ο ίδιος να έχει συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE