Διαψεύδει η Βρετανία τα περί προειδοποιητικών πυρών κατά αντιτορπιλικού από ρωσικό πλοίο

Διαψεύδει η Βρετανία τα περί προειδοποιητικών πυρών κατά αντιτορπιλικού από ρωσικό πλοίο

Το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας διαψεύδει τις αναφορές που αρχικά δημοσιεύθηκαν από το πρακτορείο Interfax περί προειδοποιητικών πυρών από ρωσικό σκάφος κατά του αντιτορπιλικού HMS Defender στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εκδοχή, το ρωσικό πολεμικό ναυτικό πραγματοποιούσε άσκηση με πυρά στην περιοχή για την οποία είχε παράσχει πρότερη ειδοποίηση.
 
Το βρετανικό αντιτορπιλικό πραγματοποιούσε «αθώο πέρασμα» από χωρικά ύδατα της Ουκρανίας σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, υποστηρίζει το Λονδίνο.
 
Διαψεύδει δε ότι το βρετανικό πλοίο δέχθηκε πυρά ή ότι βόμβες από ρωσικό αεροσκάφος έπεσαν στην πορεία του, όπως πρόσθετε το τηλεγράφημα.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE