Διαψεύδει η Βρετανία τα περί προειδοποιητικών πυρών κατά αντιτορπιλικού από ρωσικό πλοίο

Διαψεύδει η Βρετανία τα περί προειδοποιητικών πυρών κατά αντιτορπιλικού από ρωσικό πλοίο

Το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας διαψεύδει τις αναφορές που αρχικά δημοσιεύθηκαν από το πρακτορείο Interfax περί προειδοποιητικών πυρών από ρωσικό σκάφος κατά του αντιτορπιλικού HMS Defender στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εκδοχή, το ρωσικό πολεμικό ναυτικό πραγματοποιούσε άσκηση με πυρά στην περιοχή για την οποία είχε παράσχει πρότερη ειδοποίηση.
 
Το βρετανικό αντιτορπιλικό πραγματοποιούσε «αθώο πέρασμα» από χωρικά ύδατα της Ουκρανίας σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, υποστηρίζει το Λονδίνο.
 
Διαψεύδει δε ότι το βρετανικό πλοίο δέχθηκε πυρά ή ότι βόμβες από ρωσικό αεροσκάφος έπεσαν στην πορεία του, όπως πρόσθετε το τηλεγράφημα.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE