ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού - Επιχειρούν εναέρια μέσα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού - Επιχειρούν εναέρια μέσα

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 15κ45 και μαίνεται μέχρι και αυτή τη στιγμή στο χωριό Όμοδος της επαρχίας Λεμεσού. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εστία της πυρκαγιάς βρίσκεται μεταξύ Ομόδους και Ποταμιού ενώ για την κατάσβεση της έχουν επιστρατευτεί και εναέρια μέσα. 

Μαζί με τα πτητικά μέσα στο σημείο έσπευσαν άμεσα και τέσσερα επανδρωμένα πυροσβεστικά οχήματα από κατά τόπους σταθμούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE