Στην Κύπρο για τετραήμερη επίσκεψη από σήμερα ο βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν Πιερ Λακρουά

Στην Κύπρο για τετραήμερη επίσκεψη από σήμερα ο βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν Πιερ Λακρουά

Την επίσκεψη στην Κύπρο του βοηθού Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, αρμόδιου για ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν Πιερ Λακρουά, ανακοίνωσε την Τετάρτη στην διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, ο εκπρόσωπος του ΓΓ, Στεφάν Ντουζαρίκ.


Όπως είπε ο εκπρόσωπος, ο κ. Λακρουά που ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Ρωσία, θα βρίσκεται την Πέμπτη στην Κύπρο, επισκεπτόμενος της εκεί αποστολή του ΟΗΕ.

«Στη διάρκεια της τετραήμερης επίσκεψής του, ο κ. Λακρουά θα συναντηθεί με αντιπροσώπους των δύο κοινοτήτων στο νησί. Θα συναντηθεί επίσης με την ειδική αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της Αποστολής, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ. Θα επισκεφθεί διάφορες σημαντικές τοποθεσίες όπου η Αποστολή έχει αναπτυχθεί κατά μήκος της ουδέτερης ζώνης», πρόσθεσε ο κ. Ντουζαρίκ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE