Η Πρόεδρος Βουλής προεδρεύει σήμερα συνεδρίας Υπουργικού ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος Βουλής προεδρεύει σήμερα συνεδρίας Υπουργικού ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας

Η Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, θα προεδρεύσει σήμερα στις 0900 το πρωί συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.


Πρόκειται για την πρώτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου της οποίας προεδρεύει η κ. Δημητρίου μετά την εκλογή της στην προεδρία της Βουλής, ενώ είναι και η πρώτη φορά που ασκεί καθήκοντα Προεδρεύουσας της Δημοκρατίας, λόγω της απουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στο εξωτερικό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται από χθες Τετάρτη στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE