Η Πρόεδρος Βουλής προεδρεύει σήμερα συνεδρίας Υπουργικού ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος Βουλής προεδρεύει σήμερα συνεδρίας Υπουργικού ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας

Η Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, θα προεδρεύσει σήμερα στις 0900 το πρωί συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.


Πρόκειται για την πρώτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου της οποίας προεδρεύει η κ. Δημητρίου μετά την εκλογή της στην προεδρία της Βουλής, ενώ είναι και η πρώτη φορά που ασκεί καθήκοντα Προεδρεύουσας της Δημοκρατίας, λόγω της απουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στο εξωτερικό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται από χθες Τετάρτη στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE