Η Πρόεδρος Βουλής προεδρεύει σήμερα συνεδρίας Υπουργικού ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος Βουλής προεδρεύει σήμερα συνεδρίας Υπουργικού ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας

Η Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, θα προεδρεύσει σήμερα στις 0900 το πρωί συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.


Πρόκειται για την πρώτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου της οποίας προεδρεύει η κ. Δημητρίου μετά την εκλογή της στην προεδρία της Βουλής, ενώ είναι και η πρώτη φορά που ασκεί καθήκοντα Προεδρεύουσας της Δημοκρατίας, λόγω της απουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στο εξωτερικό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται από χθες Τετάρτη στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Εκπρόσωπός του, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE