Η Πρόεδρος Βουλής προεδρεύει σήμερα συνεδρίας Υπουργικού ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος Βουλής προεδρεύει σήμερα συνεδρίας Υπουργικού ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας

Η Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, θα προεδρεύσει σήμερα στις 0900 το πρωί συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.


Πρόκειται για την πρώτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου της οποίας προεδρεύει η κ. Δημητρίου μετά την εκλογή της στην προεδρία της Βουλής, ενώ είναι και η πρώτη φορά που ασκεί καθήκοντα Προεδρεύουσας της Δημοκρατίας, λόγω της απουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στο εξωτερικό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται από χθες Τετάρτη στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE