Γιατί δεν το «ΕΔΩΣΑΝ» στην Ομόνοια το Μακάρειο…

Γιατί δεν το «ΕΔΩΣΑΝ» στην Ομόνοια το Μακάρειο…

Με αφορμή χθεσινές δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου του ΚΟΑ Αντρέα Μιχαηλίδη, για το μέλλον του Μακαρείου Σταδίου, λέγονται διάφορα. 

Ειδικά από υποστηρικτές της Ομόνοιας, λαμβάνοντας υπόψη ότι πριν δυο χρόνια ο πρόεδρος της πράσινης εταιρίας Σταύρος Παπασταύρου, είχε κάμει πρόταση στον ΚΟΑ να τους παραχωρηθεί η διαχείριση του Σταδίου.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE