Πρώτη ενημερωτική συνάντηση νέου Υπουργού Υγείας με Κωνσταντίνο Ιωάννου

Πρώτη ενημερωτική συνάντηση νέου Υπουργού Υγείας με Κωνσταντίνο Ιωάννου

Την πρώτη τους συνάντηση θα έχουν σήμερα ο νέος Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, με τον απερχόμενο Υπουργό, Κωνσταντίνο Ιωάννου.


Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο Υγείας και θα είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, με το κυριότερο μέρος της να αφορά στα σοβαρά θέματα της πανδημίας.

Στόχος της συνάντησης είναι η προετοιμασία του νέου Υπουργού Υγείας, για ανάληψη του εν λόγω χαρτοφυλακίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Χατζηπαντέλας θα ενημερωθεί επίσης για το ΓεΣΥ και την κατάσταση στα τα δημόσια νοσηλευτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου του 2021.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE