Αποχωρεί από την πολιτική ο Λιλλήκας – Τίτλοι τέλους για τη Συμμαχία Πολιτών

Αποχωρεί από την πολιτική ο Λιλλήκας – Τίτλοι τέλους για τη Συμμαχία Πολιτών

Οκτώ χρόνια μετά την ίδρυση της, έρχεται το τέλος για τη Συμμαχία Πολιτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από συνεδρίαση το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιουνίου, αποφασίστηκε όπως η Συμμαχία Πολιτών ενσωματωθεί στην ΕΔΕΚ.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και επίσημα η οριστική αποχώρηση του Γιώργου Λιλλήκα από την πολιτική, μετά την μακροχρόνια προσφορά του.

Σε ανακοίνωση η Συμμαχία Πολιτών, αναφέρει ότι αρχίζει επίσημα ο διάλογος για την ενοποίηση του κόμματος με την ΕΔΕΚ και γνωστοποιεί την απόφαση της Ανώτατης Πολιτικής Συγκλήτου της Συμμαχίας Πολιτών, που συνεδρίασε χθες βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE