Αρχίζουν έρευνες για φόνο που διαπράχθηκε πριν από 23 χρόνια στην παραλία του Lady's Mile - Ελπίδες από τις βελτιωμένες εξετάσεις DNA

Αρχίζουν έρευνες για φόνο που διαπράχθηκε πριν από 23 χρόνια στην παραλία του Lady's Mile - Ελπίδες από τις βελτιωμένες εξετάσεις DNA

Αίτημα από την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων για πληροφορίες σχετικά με φόνο που διαπράχθηκε πριν από 23 χρόνια.

Η Αστυνομία των Β.Β ζητά βοήθεια από το κοινό για την εξιχνίαση μιας δολοφονίας που διαπράχθηκε πριν από 23 χρόνια, στις 25 Ιουλίου 1998, στην παραλία του Lady's Mile.

Η υπόθεση αφορά την δολοφονία του 25χρονου τότε Μιχάλη Σάββα Ευαγγέλου, όπου αποδείχθηξκε ότι ο θάνατος του επήλθε από τραύμα από μαχαίρι. Ο φάκελος της υπόθεσης έχει ξανανοίξει και η αστυνομία ελπίζει ότι η νέα μεθοδολογία, συμπεριλαμβανομένων των βελτιωμένων εξετάσεων DNA και των δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα οδηγήσει σε σύλληψη.

Ο Ανώτερος Υπαστυνόμος των Β.Β, Πανίκος Παναγή, ο οποίος ηγείται της αστυνομικής έρευνας είπε:

‘’Ανήμερα της επετείου της ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα πριν από 23 χρόνια, απευθύνουμε έκκληση σε όποιον έχει να δώσει πληροφορίες.

"Όλες οι πληροφορίες θα χειρίζονται με μεγάλη εμπιστευτικότητα και ελπίζουμε να βρούμε τον υπεύθυνο, για να προσφέρουμε κάποια ανακούφιση στην οικογένεια του αποθανόντος.’’Εάν έχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, καλέστε την αστυνομία των Β.Β στα τηλέφωνα 2596 7227 ή 2596 7278.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.