Λάρνακα: 15 χρόνια φυλάκιση για 38χρονος για 13kg κάνναβη και 3,1kg κοκαΐνη

Λάρνακα: 15 χρόνια φυλάκιση για 38χρονος για 13kg κάνναβη και 3,1kg κοκαΐνη

Σε ποινή φυλάκισης 15 ετών καταδικάστηκε σήμερα από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας / Αμμοχώστου, 38χρονος από την επαρχία της Λάρνακας, αφού βρέθηκε ένοχος στην κατηγορία της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, στις 24 Φεβρουαρίου, 2017, η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) στο πλαίσιο αξιολόγησης συγκεκριμένων πληροφοριών, ότι σε υποστατικά στην επαρχία Αμμοχώστου, αποκρύπτονται ποσότητες ναρκωτικών, διενήργησε έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 12,8 κιλών περίπου, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 3,1 κιλών περίπου, ένας μύλος αλέσεως και τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, με ίχνη κάνναβης, ένα αεροβόλο τυφέκιο, το οποίο δεν είναι εγγεγραμμένο, 16 φυσίγγια πιστολιού και αριθμός μέσων παγίδευσης άγριων πτηνών.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση, είχε συλληφθεί με δικαστικό ένταλμα και τεθεί υπό κράτηση 32χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος φέρεται να ήταν εκ των διαχειριστών των εν λόγω υποστατικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE