Ερτουγρούλογλου: Λάθος να θεωρείται παρέμβαση η διαβούλευση με Τουρκία

Ερτουγρούλογλου: Λάθος να θεωρείται παρέμβαση η διαβούλευση με Τουρκία

Ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα σε τουρκοκυπριακό τηλεοπτικό σταθμό αναφερόμενος σε θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα είπε, σχετικά με το συνέδριο του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) που θα γίνει σύντομα ότι θα ήταν μεγάλο πλήγμα για το κόμμα αν γίνει ένα ανταγωνιστικό συνέδριο.


Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, είπε ότι θα ήταν καλύτερα «στο συνέδριο θα μην κατέλθουν πολλοί υποψήφιοι αλλά ένας» προσθέτοντας ότι «οι πολιτικές φιλοδοξίες οποιουδήποτε ατόμου δεν είναι μεγαλύτερες ούτε από το UBP, ούτε και από την τδβκ» όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE