Ερτουγρούλογλου: Λάθος να θεωρείται παρέμβαση η διαβούλευση με Τουρκία

Ερτουγρούλογλου: Λάθος να θεωρείται παρέμβαση η διαβούλευση με Τουρκία

Ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα σε τουρκοκυπριακό τηλεοπτικό σταθμό αναφερόμενος σε θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα είπε, σχετικά με το συνέδριο του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) που θα γίνει σύντομα ότι θα ήταν μεγάλο πλήγμα για το κόμμα αν γίνει ένα ανταγωνιστικό συνέδριο.


Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, είπε ότι θα ήταν καλύτερα «στο συνέδριο θα μην κατέλθουν πολλοί υποψήφιοι αλλά ένας» προσθέτοντας ότι «οι πολιτικές φιλοδοξίες οποιουδήποτε ατόμου δεν είναι μεγαλύτερες ούτε από το UBP, ούτε και από την τδβκ» όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE