Ερτουγρούλογλου: Λάθος να θεωρείται παρέμβαση η διαβούλευση με Τουρκία

Ερτουγρούλογλου: Λάθος να θεωρείται παρέμβαση η διαβούλευση με Τουρκία

Ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα σε τουρκοκυπριακό τηλεοπτικό σταθμό αναφερόμενος σε θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα είπε, σχετικά με το συνέδριο του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) που θα γίνει σύντομα ότι θα ήταν μεγάλο πλήγμα για το κόμμα αν γίνει ένα ανταγωνιστικό συνέδριο.


Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, είπε ότι θα ήταν καλύτερα «στο συνέδριο θα μην κατέλθουν πολλοί υποψήφιοι αλλά ένας» προσθέτοντας ότι «οι πολιτικές φιλοδοξίες οποιουδήποτε ατόμου δεν είναι μεγαλύτερες ούτε από το UBP, ούτε και από την τδβκ» όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE