ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Τι θα θυμάται η μικρή Λυδία από την νύχτα της δολοφονίας

Γλυκά Νερά: Τι θα θυμάται η μικρή Λυδία από την νύχτα της δολοφονίας

Μπορεί η κόρη της Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά να είναι μόλις λίγων μηνών, ωστόσο θα έχουν καταγραφεί πράγματα στο υποσυνείδητό της.

Για το τι θα θυμάται η μικρή Λυδία από τη μοιραία νύχτα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών μίλησε αποκλειστικά στο Live News η ψυχίατρος και ψυχοθεραπεύτρια Άλκηστη Ηγουμενάκη.

Η ίδια αναφέρθηκε στην μετα-ανάλυση, εξηγώντας πως αφορά δύσκολες και μακροχρόνιες εργασίες στις οποίες πρέπει οι ψυχολόγοι να δουν πως εξελίχτηκαν οι άνθρωποι μετά από χρόνια.
«Υποσυνείδητα έχει αποθηκεύσει εμπειρίες που μπορεί να το οδηγήσει μετέπειτα σε προβλήματα, όπως στρες. Υποσυνείδητα αποθηκεύεται κάτι που δημιουργεί άγχος, φόβος και το βλέπουμε ότι εμφανίζεται αργότερα».

«Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι, αλλά σύμφωνα με τις μετα-αναλυσεις τα παιδιά αυτά έχουν ευαισθησία στο πως αντιδρούν στο στρες, αγχωτικές διαταραχές και καταθλίψεις».

Πηγή: newsit,gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top