Πρωτιά στην αναισθησία κάποιοι πολίτες στην Κύπρο - Τα πάρκινγκ για δύο και το μπλοκάρισμα σε AMEA -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρωτιά στην αναισθησία κάποιοι πολίτες στην Κύπρο - Τα πάρκινγκ για δύο και το μπλοκάρισμα σε AMEA -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι και αν γίνονται ολόκληρες καμπάνιες για ευαισθητοποίηση, τι και αν τα social media στα γκρουπ "καταγγέλουν" παρόμοιες συμπεριφορές, ο πολίτης της Κύπρου δεν φαίνεται να βάζει μυαλό.

Είτε απο βιασύνη, είτε απο αφέλεια, είτε απο αναισθησία, κάποιοι οδηγοί αφήνουν το αυτοκίνητο τους όπου βρουν και όπως βρουν, χωρίς να σκεφτούν ότι ακόμα και αυτό το ένα λεπτό, δεκάλεπτο, ώρα μπορεί να επηρεάσει έναν άλλο συνάνθρωπο τους.

Απο όλα τα είδη φαίνεται να έχει το "σακούλι" αφού στο γκρουπ "Ο γάρος της ημέρας" , συχνά μέλη του ανεβάζουν φωτογραφίες, με οδηγούς που παρκάρουν είτε σε πεζοδρόμια κόβωντας το δρόμο σε άτομα με κινητικές ικανότητες, σε μαμάδες με τα καροτσάκια των παιδιών, σε πεζούς, σε ποδηλάτες.

Άλλοι μάλιστα, σε θέσεις πάρκινγκ παρκάρουν κρατώντας θέση για δύο, αφού φαίνεται πως δεν "γνωρίζουν" απο τις ειδικές γραμμές οι οποίες βρίσκονται στο έδαφος για τα όρια πάρκινγκ ενός αυτοκινήτου.

Μην ξεχνάμε και τις φωτογραφίες που γίνονται παρκαρίσματα σε θέσεις ΑΜΕΑ , στερώντας την θέση απο τα πρόσωπα με πραγματική ανάγκη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE