Ελλάδα: Μεγάλη απάτη με την ταινία του Μπαντέρας Στέλνουν μηνύματα για κάστινγκ και «κλέβουν» ΑΦΜ και IBAN υποψηφίων κομπάρσων

Ελλάδα: Μεγάλη απάτη με την ταινία του Μπαντέρας Στέλνουν μηνύματα για κάστινγκ και «κλέβουν» ΑΦΜ και IBAN υποψηφίων κομπάρσων

Η παραγωγή της ταινίας «The Enforcer» ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια ανάγκη ή αίτημα των συντελεστών του φιλμ - Δείτε το επίμαχο sms

Την προσοχή του κοινού για πιθανή προσέγγιση από επιτήδειους ζητά η παραγωγή της χολιγουντιανής κινηματογραφικής ταινίας «The Enforcer», με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Όπως προκύπτει, σύμφωνα με το ΑΠΕ, από επικοινωνία που είχαν στελέχη της παραγωγής με βοηθητικούς ηθοποιούς, έγινε γνωστό ότι αριθμός των «extras» που θα συμμετέχουν ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν στην ταινία, έλαβαν γραπτά μηνύματα από τα e-mail του «casting call» (σ.σ. πρόσκληση ενδιαφέροντος για ακρόαση) στο κινητό τους τηλέφωνο -και δη, από τις ηλεκτρονικές διευθύνεις [email protected], [email protected].

Δείτε το επίμαχο sms

Τα παράνομα αυτά μηνύματα ζητούν εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, όπως ΑΦΜ, αριθμό πιστωτικής κάρτας κ.ά. και είναι κακόβουλα (spam). Η παραγωγή ενημερώνει πως δεν υπάρχει καμία τέτοια ανάγκη ή αίτημα των συντελεστών της ταινίας για προσωπικά στοιχεία οποιασδήποτε σχετικής μορφής.

Κατά την εκτίμηση των ατόμων που επιμελούνται τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας, έχει υπάρξει «χακάρισμα» των e-mail του τμήματος casting και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών δεδομένων και για τον λόγο αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι για απασχόληση σε ρόλο βοηθητικού ηθοποιού παρακαλούνται να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησής τους.

Πρωτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE