Συμπλοκή με μαχαιρώματα στην περιοχή Μακένζυ – Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο

Συμπλοκή με μαχαιρώματα στην περιοχή Μακένζυ – Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο

Με μαχαιρώματα έπειτα από συμπλοκή έκλεισε η βραδιά για αριθμό προσώπων στην περιοχή Μακένζυ χθες βράδυ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή ατόμων στην περιοχή Μακένζυ στη Λάρνακα.


Μέλη της δύναμης έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τρία άτομα τραυματισμένα και οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο. Η υγεία τους δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας.


Οι λόγοι της συμπλοκής είναι άγνωστοι μέχρι στιγμής ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει τις ταυτότητες των προσώπων που εμπλέκονται στη συμπλοκή, αναμένεται να λάβει κατάθεση από τους τρεις τραυματίες.


Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE