Θεσσαλονίκη: Πατέρας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του το 2χρονο κοριτσάκι του - Δίνει μάχη για τη ζωή

Θεσσαλονίκη: Πατέρας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του το 2χρονο κοριτσάκι του - Δίνει μάχη για τη ζωή

Θεσσαλονίκη: Μάχη στο «Ιπποκράτειο» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα κοριτσάκι δύο ετών, το οποίο παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του την Παρασκευή (25/6/2021) στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Μεσημέρι.

Σύμφωνα με grtimes.gr, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του οχήματος ενώ έπαιζε μέσα στην αυλή του σπιτιού τους, με τον πατέρα του να προσπαθεί να το βγάλει.

Αρχικά, η μικρή διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» σε κρίσιμη κατάσταση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο», όπου και νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.