ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται εδώ και πέντε μέρες 60χρονος στη Λευκωσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται εδώ και πέντε μέρες 60χρονος στη Λευκωσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 22/6/2021 από την οικία του στη Λευκωσία, ο NECULAI TANASA, 60 ετών.

Ο 60χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου και κατά την αναχώρησή του φορούσε γκρίζα φανέλα (με άσπρες ρίγες) και τζιν παντελόνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE