Survivor: «Μοιράστηκα με τον Ηλία και τον Κόρο ένα σάντουιτς με μυρμήγκια»

Survivor: «Μοιράστηκα με τον Ηλία και τον Κόρο ένα σάντουιτς με μυρμήγκια»

"Το είχα δει πεσμένο κάπου, όπου θεωρείται χαλασμένο γιατί το χτυπά ο ήλιος. Το έφαγα κρυφά και δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση."

Στο εξομολογητήριο του After Dark μπήκε ο Παύλος Γαλακτερός κι αναφέρθηκε σε ένα λίγο αηδιαστικό περιστατικ,ό που του έτυχε στο Survivor.


«Έκλεψα φαγητό στο Survivor. Δεν ήταν κάποιου, το βρήκα στα σκουπίδια και το πήρα και το έφαγα. Το είχα δει πεσμένο κάπου, όπου θεωρείται χαλασμένο γιατί το χτυπά ο ήλιος. Το έφαγα κρυφά και δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ήταν ένα σάπιο σάντουιτς σε συσκευασία και την άνοιξα. Μέσα είχε κάτι, πρωτεϊνούλα, είχε μυρμηγκάκια.


Δεν τα έβγαλα, ήταν μέσα στο σάντουις και πήγαιναν δεξιά κι αριστερά. Δεν το έφαγα μόνος μου, έχω και μάρτυρες. Ο Ηλίας Μπόγδανος κι ο Γιώργος Κόρομι το έφαγαν μαζί με εμένα» ανέφερε ο Παύλος Γαλακτερός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.