Φρικιαστικός τσακωμός... Του έκοψε το αυτί και το έφτυσε -ΒΙΝΤΕΟ

Φρικιαστικός τσακωμός... Του έκοψε το αυτί και το έφτυσε -ΒΙΝΤΕΟ

Οι μπυραρίες και οι παμπ άνοιξαν στην Αγγλία και οι φαίνεται πως έπεσαν με τα μούτρα στο αλκοόλ και δεν ξέρουν τι κάνουν, με τους τσακωμούς να είναι πλέον ένα καθημερινό φαινόμενο. Στον κήπο μια μπυραρίας, δύο άντρες τσακώθηκαν πολύ άγρια με δυνατά κτυπήματα ο ένας στον άλλον, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε άσχημα.

Ο ένας πάνω στον τσακωμό και έχοντας κάνει μια λαβή, δαγκώνει το αυτί του «αντιπάλου» του, ο οποίος στη συνέχεια εξαγριώθηκε και του επιτέθηκε με μεγαλύτερη μανία.

Το φρικιαστικό αυτό σκηνικό, που θύμισε… Μάικ Τάισον, έγινε αντιληπτό, όταν γύρισε στο πλάι και έφτυσε από το στόμα του το αυτί του άλλου άντρα.

Τους δύο άντρες, χώρισαν οι παριστάμενοι μετά από ώρα, αφού πρώτα μια από τις γυναίκες πήγε και κλώτσησε τον έναν άντρα όσο ήταν κάτω.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό και είπε ότι το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τραυματισμό στο κεφάλι.

Ένας 39χρονος άνδρας από το Ντόβερ συνελήφθη με την υποψία της κακοποίησης και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ως στις 28 Ιουνίου.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί ο λόγος για τον οποίο ξέσπασε ο καυγάς.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE