Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Για πρώτη φορά τελέστηκε παραδοσιακός Μουσουλμανικός γάμος στο Τμήμα Φυλακών -ΒΙΝΤΕΟ

Για πρώτη φορά τελέστηκε παραδοσιακός Μουσουλμανικός γάμος  στο Τμήμα Φυλακών -ΒΙΝΤΕΟ

Στα πλαίσια του σεβασμού στην ανθρώπινη αξία και διαφορετικότητα και ειδικότερα του σεβασμού στη θρησκευτική ελευθερία, τελέστηκε στο Τμήμα Φυλακών, παραδοσιακός Μουσουλμανικός γάμος, τηρώντας όλα τα θρησκευτικά έθιμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών:

Η τέλεση του γάμου έγινε από τον Ιμάμη και σε αυτή παρευρέθηκαν συγγενείς του κρατούμενου μας και της συζύγου του, το παιδί τους, καθώς και κρατούμενοι μας. Στο ίδιο πλαίσιο έχουν τελεστεί αρκετοί θρησκευτικοί γάμοι και βαφτίσεις Χριστιανών Ορθόδοξων, Καθολικών και Ευαγγελιστών, καθώς και πολιτικοί γάμοι και Σύμφωνα Συμβίωσης αλλοδαπών και Κύπριων.

Τα τελευταία σχεδόν επτά χρόνια, η Διεύθυνση των Φυλακών επέτρεψε την ανεξιθρησκεία στις Φυλακές, διαφυλάσσοντας το δικαίωμα στη θρησκευτική ελευθερία όπως και όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία είναι απόλυτα συνυφασμένα και σχετικά μεταξύ τους. Όλοι οι έγκλειστοι έχουν το δικαίωμα να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και να έχουν επαφή με τους θρησκευτικούς τους εκπροσώπους όποτε επιθυμούν.

Στο Τμήμα Φυλακών ο σεβασμός στις πανανθρώπινες αρχές, ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα, γίνεται πράξη στην καθημερινότητα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής των έγκλειστων ανθρώπων, καλλιεργώντας υγιείς στάσεις ζωής και καταργώντας στερεότυπα, προκαταλήψεις και ανισότητες.

Όλοι οι άνθρωποι - έγκλειστοι και ελεύθεροι – είναι διαφορετικοί, μοναδικοί, αλλά ίσοι, και έχουν τα ίδια δικαιώματα χωρίς καμία διάκριση.

Το βίντεο από την τελετή του παραδοσιακού μουσουλμανικού γάμου εμφαίνεται στον πιο κάτω σύνδεσμο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λετυμπιώτης για Δόξα: «Ήταν λάθος - Δεν υπήρχε σκοπιμότητα ή δόλος»

Καταγγελίες μετά τον θάνατο του Πέτρου – «Δεν υπάρχει πρωτόκολλο διαχείρισης επειγόντων περιστατικών στον αυτοκινητόδρομο»

Προς ποινικοποίηση το bullying σε σχολεία, εργασία και στράτευμα – Οι ποινές

Ενισχύεται με live chat το 1450 - Σχεδόν 200.000 κλήσεις μέχρι στιγμής - Το «μυστικό» που οδήγησε στην επιτυχία του

Νέες αυξήσεις στα καύσιμα πριν μπει ο Οκτώβρης – Ανεβαίνουν τα ποσοστά μετά την «επιστροφή» του φόρου κατανάλωσης – Πίνακας

«Επώδυνη διαδικασία το άνοιγμα του λογαριασμού του ρεύματος» – «Φωνάζει» για αισχροκέρδεια στις τιμές ο Λεβέντης

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Πάφο - Σε κρίσιμη κατάσταση 57χρονος - Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία



Διορθωτικές κινήσεις από τον Πρόεδρο, έρχονται αλλαγές

Διορθωτικές κινήσεις από τον Πρόεδρο, έρχονται αλλαγές

Μια σειρά από αλλαγές προγραμματίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να καλύψει αδυναμίες που έχουν εντοπιστεί και έχουν προκαλέσει προβλήματα δυσλειτουργίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top