Ναυαγοσώστες εντόπισαν χελώνα με κομμένα πόδια στη Λεμεσό –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ναυαγοσώστες εντόπισαν χελώνα με κομμένα πόδια στη Λεμεσό –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα δυσάρεστο περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στο Πεντάκωμο της Λεμεσού. Πιο συγκεκριμένα, ναυαγοσώστες εντόπισαν χελώνα με κομμένα πόδια στην παραλία.

Η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού προέβη σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας πως «δεν ξέρουμε ποιος άνθρωπος  (και αν είναι άνθρωπος ) μπόρεσε να κάνει αυτό το πράγμα σε μια χελώνα , ή αν κόπηκαν τα πόδια της από προπέλα σκάφους».

Οι ναυαγοσώστες ειδοποίησαν άμεσα το τμήμα αλιείας και θα μεταφέρουν την χελώνα για περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE