Ναυαγοσώστες εντόπισαν χελώνα με κομμένα πόδια στη Λεμεσό –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ναυαγοσώστες εντόπισαν χελώνα με κομμένα πόδια στη Λεμεσό –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα δυσάρεστο περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στο Πεντάκωμο της Λεμεσού. Πιο συγκεκριμένα, ναυαγοσώστες εντόπισαν χελώνα με κομμένα πόδια στην παραλία.

Η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού προέβη σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας πως «δεν ξέρουμε ποιος άνθρωπος  (και αν είναι άνθρωπος ) μπόρεσε να κάνει αυτό το πράγμα σε μια χελώνα , ή αν κόπηκαν τα πόδια της από προπέλα σκάφους».

Οι ναυαγοσώστες ειδοποίησαν άμεσα το τμήμα αλιείας και θα μεταφέρουν την χελώνα για περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE