ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για αύριο - Σκαρφαλώνει στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος - Στο «ΚΟΚΚΙΝΟ» ο κίνδυνος για πυρκαγιές

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για αύριο - Σκαρφαλώνει στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος - Στο «ΚΟΚΚΙΝΟ» ο κίνδυνος για πυρκαγιές

Με την θερμοκρασία να φτάνει τους 41 βαθμούς κελσίου αύριο το τμήμα μετεωρολογία ανακοίνωσε νέα κίτρινη προειδοποίηση - Στο κόκκινο η επικινδυνότητα για δασικές πυρκαγιές.

Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής υπηρεσίας

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να εμφανίζονται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ ενώ στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ ενώ στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα τα οποία είναι πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top