Κορωνoϊός: Το πείραμα της Ίμπιζας – 1.400 άτομα διασκέδασαν και χόρεψαν «ελεύθεροι» σε νυχτερινό κλαμπ

Κορωνoϊός: Το πείραμα της Ίμπιζας – 1.400 άτομα διασκέδασαν και χόρεψαν «ελεύθεροι» σε νυχτερινό κλαμπ

Περίπου 1.400 εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά της πανδημίας συμμετείχαν σε ένα ξεχωριστό πείραμα στην Ίμπιζα, το οποίο ακολουθούν το τελευταίο διάστημα Αρχές σε πολλές χώρες.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν σε νυχτερινό κέντρο της διάσημης ισπανικής περιοχής για να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Με αυτό τον τρόπο οι αρχές θα μπορέσουν να ελέγξουν εάν μπορούν να ανοίξουν ξανά τα κέντρα διασκέδασης με ασφάλεια.

Σύμφωνα με το BBC, στο πείραμα μπορούσαν να συμμετάσχουν μόνο οι εργαζόμενοι που είχαν εμβολιαστεί πλήρως ή όσοι είχαν υποβάλλει αρνητικό τεστ για τον κορωνοϊό.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE