Κορωνoϊός: Το πείραμα της Ίμπιζας – 1.400 άτομα διασκέδασαν και χόρεψαν «ελεύθεροι» σε νυχτερινό κλαμπ

Κορωνoϊός: Το πείραμα της Ίμπιζας – 1.400 άτομα διασκέδασαν και χόρεψαν «ελεύθεροι» σε νυχτερινό κλαμπ

Περίπου 1.400 εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά της πανδημίας συμμετείχαν σε ένα ξεχωριστό πείραμα στην Ίμπιζα, το οποίο ακολουθούν το τελευταίο διάστημα Αρχές σε πολλές χώρες.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν σε νυχτερινό κέντρο της διάσημης ισπανικής περιοχής για να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Με αυτό τον τρόπο οι αρχές θα μπορέσουν να ελέγξουν εάν μπορούν να ανοίξουν ξανά τα κέντρα διασκέδασης με ασφάλεια.

Σύμφωνα με το BBC, στο πείραμα μπορούσαν να συμμετάσχουν μόνο οι εργαζόμενοι που είχαν εμβολιαστεί πλήρως ή όσοι είχαν υποβάλλει αρνητικό τεστ για τον κορωνοϊό.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Η πιθανότητα να ξαναρχίσουν σήμερα συνομιλίες ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος έμοιαζε να παίρνει μορφή χθες Παρασκευή, καθώς αντιπρόσωποι των δυο χωρών, ορκισμένων εχθρών, στάλθηκαν στην πακιστανική πρωτεύουσα, το Ισλαμαμπάντ, αλλά χωρίς καμιά εγγύηση ότι θα διεξαχθούν απευθείας διαπραγματεύσεις, δυο εβδομάδες μετά την αποτυχία του πρώτου εγχειρήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE