Ταϊλανδέζα έκαψε τη μηχανή του πρώην της επειδή δεν ήθελε να τα ξαναβρούν - ΒΙΝΤΕΟ

Ταϊλανδέζα έκαψε τη μηχανή του πρώην της επειδή δεν ήθελε να τα ξαναβρούν - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απίστευτο τρόπο βρήκε μια γυναίκα στην Ταϊλάνδη για να εκδικηθεί τον πρώην της, ο οποίος δεν ήθελε να είναι και πάλι μαζί.

Με τον χειρότερο τρόπο εκδικήθηκε τον πρώην σύντροφό της μια 36χρονη στην Ταϊλάνδη. Ο λόγος; Επειδή εκείνος δεν ήθελε να είναι και πάλι μαζί.

Αυτό την έκανε έξαλλη και έτσι για εκδίκηση αποφάσισε να του κάψει τη μοτοσυκλέτα που του είχε κάνει η ίδια δώρο, όταν ήταν ζευγάρι. Ένα δώρο αξίας 31.000 δολαρίων που κάηκε ολοσχερώς.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα και έτσι η αστυνομία δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην 36χρονη, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία του εμπρησμού. Όπως διακρίνεται από το βίντεο, περιέλουσε με βενζίνη την μηχανή και στη συνέχεια άναψε φωτιά και την έκαψε.

Ωστόσο, εκτός από την μοτοσυκλέτα που του είχε κάνει δώρο πριν χωρίσουν καταστράφηκαν και άλλες έξι μηχανές που βρίσκονταν στο πάρκινγκ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE