Ανείπωτη τραγωδία: Πνίγηκε εξάχρονο αγοράκι - Μπήκε στη θάλασσα με τον πατέρα του κι «εξαφανίστηκε»

Ανείπωτη τραγωδία: Πνίγηκε εξάχρονο αγοράκι - Μπήκε στη θάλασσα με τον πατέρα του κι «εξαφανίστηκε»

Ο πατέρας του ανήλικου δήλωσε πως μπήκαν στη θάλασσα για να κολυμπήσουν, ωστόσο όταν αυτός επιχείρησε να βγει, το παιδί δεν ήταν μαζί του

Τραγική κατάληξη είχαν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή Ίμερος στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε χαθεί ένα εξάχρονο αγόρι.

Όπως μεταδίδει το voria.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες, το αγόρι μπήκε στη θάλασσα μαζί με τον πατέρα του αλλά χάθηκε, με αποτέλεσμα σημάνει συναγερμός και να υπάρξει κινητοποίηση.

Ένα σκάφος του Λιμενικού και τρία ιδιωτικά σκάφη συμμετείχαν στις έρευνες, όμως δυστυχώς βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πολίτες που έκαναν μπάνιο στο σημείο.

Ο πατέρας του παιδιού, δήλωσε πως μπήκαν στη θάλασσα μαζί αλλά όταν εκείνος επιχείρησε να βγει, το παιδί δεν ήταν μαζί του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE