Σε αλλοδαπό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Τα πρώτα στοιχεία ενώπιον των Αρχών

Σε αλλοδαπό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Τα πρώτα στοιχεία ενώπιον των Αρχών

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουνίου, μετά από εντοπισμό πτώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η σορός που εντοπίστηκε ανήκει σε αλλοδαπό άνδρα, ενώ την ίδια ώρα οι Αρχές μελετούν τα ελλείποντα πρόσωπα των τελευταίων ημέρων, για πιθανή σύνδεση με το πτώμα.

Αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες ανάσυρσής του πτώματος από το νερό καθώς αναμένεται να διενεργηθεί και η νεκροψία στην σκηνή από τους ιατροδικαστές για να διαφανούν τα εκ πρώτης όψεως αίτια θανάτου του άνδρα.

Υπενθυμίζουμε ότι το πτώμα εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας, και συγκεκριμένα βρέθηκε από εργαζόμενο να επιπλέει σε βραχώδη περιοχή.

Η σορός είναι σε κατάσταση τυμπανισμού, κάτι που καταδεικνύει ότι ο άνδρας είναι εδώ και αρκετές ημέρες νεκρός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE