Μετρούν ζημιές στο Κίτι λόγω καύσωνα: «Οι κόποι και οι μόχθου των Αγροτών, χάθηκαν σε μια ημέρα!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετρούν ζημιές στο Κίτι λόγω καύσωνα: «Οι κόποι και οι μόχθου  των Αγροτών, χάθηκαν σε μια ημέρα!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι ψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν σήμερα ήταν αρκετές για να καταστρέψουν την παραγωγή καρπουζιών στο Κίτι.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα της ΕΚΑ, κύριου Πανίκου Χάμπα μια μέρα ήταν αρκετή για να χαθούν οι κόποι των αγροτών.


«Ο καύσωνας(41 βαθμούς) έχει καταστρέψει ολοσχερώς τα καρπούζια. Οι κόποι και οι μόχθου των Αγροτών στο ΚΙΤΙ, χάθηκαν σε μια ημέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντας την ανάρτησή του φωτογραφίες από επίσκεψή του στις καλλιέργειες των γεωργών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE