Μετρούν ζημιές στο Κίτι λόγω καύσωνα: «Οι κόποι και οι μόχθου των Αγροτών, χάθηκαν σε μια ημέρα!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετρούν ζημιές στο Κίτι λόγω καύσωνα: «Οι κόποι και οι μόχθου  των Αγροτών, χάθηκαν σε μια ημέρα!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι ψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν σήμερα ήταν αρκετές για να καταστρέψουν την παραγωγή καρπουζιών στο Κίτι.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα της ΕΚΑ, κύριου Πανίκου Χάμπα μια μέρα ήταν αρκετή για να χαθούν οι κόποι των αγροτών.


«Ο καύσωνας(41 βαθμούς) έχει καταστρέψει ολοσχερώς τα καρπούζια. Οι κόποι και οι μόχθου των Αγροτών στο ΚΙΤΙ, χάθηκαν σε μια ημέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντας την ανάρτησή του φωτογραφίες από επίσκεψή του στις καλλιέργειες των γεωργών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE