Γαλλίδα Πρέσβειρα σε Τατάρ - «Οι μονομερείς ενέργειες να αποφευχθούν στα Βαρώσια»

Γαλλίδα Πρέσβειρα σε Τατάρ - «Οι μονομερείς ενέργειες να αποφευχθούν στα Βαρώσια»

Η Γαλλίδα Πρέσβειρα στην Κύπρο Salina Grenet-Catalano είχε συνάντηση την Δευτέρα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στον οποίον διαμήνυσε ότι η λύση στο Κυπριακό πρέπει να είναι μέσω ομοσπονδίας και στις παραμέτρους των Ηνωμένων Εθνών, ενώ τόνισε ότι μονομερείς ενέργειες πρέπει να αποφευχθούν ιδιαίτερα στα Βαρώσια.

Σε ανάρτηση της στο twitter, η Γαλλίδα Πρέσβειρα αναφέρει : «Συναντήθηκα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ για να ακούσω τις θέσεις του.  

Οι προσδοκίες των Τουρκοκυπρίων είναι σημαντικές αλλά η λύση στο Κυπριακό πρόβλημα μπορεί να εξευρεθεί μέσω ομοσπονδίας εντός των παραμέτρων των Ηνωμένων Εθνών. Τόνισα ότι μονομερείς ενέργειες πρέπει να αποφευχθούν ιδιαίτερα στα Βαρώσια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE