Γυναίκα έκαψε το μηχανάκι του πρώην της για τον εκδικηθεί

Γυναίκα έκαψε το μηχανάκι του πρώην της για τον εκδικηθεί

Μπορεί μια 36χρονη γυναίκα από την Ταϊλάνδη να ήθελε να γίνει και πάλι ζευγάρι με τον πρώην της, όμως ο άνδρας μάλλον δεν είχε την ίδια… διάθεση, με αποτέλεσμα αυτή να το πάρει βαριά και να ψάξει για εκδίκηση.


Τι έκανε; Πήρε μια ποσότητα βενζίνης και αποφάσισε να κάψει το μηχανάκι του, το οποίο μάλιστα του είχε αγοράσει αυτή ως δώρο όσο ήταν μαζί και κόστισε 31.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πήραν αμέσως το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου και βρήκαν την πρωταγωνίστρια του περιστατικού, ενώ κατά την διάρκεια του εμπρησμού καταστράφηκαν έξι ακόμα μηχανές.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE