Mόνο σε εμβολιασμένους πρόσβαση σε δημόσιους χώρους στο 'Αμπου Ντάμπι από Αύγουστο

Mόνο σε εμβολιασμένους πρόσβαση σε δημόσιους χώρους στο 'Αμπου Ντάμπι από Αύγουστο

Το `Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα επιτρέπει από τις 20 Αυγούστου μόνο σε εμβολιασμένους κατά της Covid-19 την πρόσβαση σε ορισμένους δημόσιους χώρους, όπως σχολεία, πανεπιστήμια και βρεφονηπιακοί σταθμοί, ανέφερε τη Δευτέρα με tweet του το γραφείο Tύπου του Εμιράτου.


Η ημερομηνία του Αυγούστου καθορίστηκε ώστε να δοθεί χρόνος στους περισσότερους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του νέου κορωνοϊού. Άλλοι δημόσιοι χώροι που βρίσκονται στη λίστα είναι: εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, γυμναστήρια, μουσεία, θέρετρα και όλα τα άλλα καταστήματα λιανικής, εκτός από εκείνα που πωλούν προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.

Η απόφαση δεν ισχύει για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί λόγω εξαίρεσης, ούτε για παιδιά κάτω των 15 ετών, πρόσθεσε το γραφείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE