Λάζαρος, ο 27ος – Ανόρθωση και… Ελλάδα, μια σχέση αγάπης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λάζαρος, ο 27ος – Ανόρθωση και… Ελλάδα, μια σχέση αγάπης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανέκαθεν, η Ελλαδική αγορά, «άρεσε» στις Κυπριακές ομάδες και δεν είναι λίγες οι φορές που παίκτες έκαναν το δρομολόγια Ελλάδα-Κύπρος και το αντίθετο.

Κάποιοι έγραψαν ιστορία, κάποιοι άφησαν το στίγμα τους και κάποιοι άλλοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Παρόλα αυτά, πάντα θα συνεχίσει να υπάρχει το Ελληνικό στοιχείο στις ομάδες μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE