ΛΕΜΕΣΟΣ: 17χρονος έκοβε βόλτες ανενόχλητος με κλοπιμαίο μοτοποδήλατο - Συνελήφθη από την Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: 17χρονος έκοβε βόλτες  ανενόχλητος με κλοπιμαίο μοτοποδήλατο - Συνελήφθη από την Αστυνομία

Στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που διενεργούσαν μέλη τη Τροχαίας Λεμεσού, ανέκοψαν γύρω στις 3.25 χθες το απόγευμα για έλεγχο σε δρόμο της Λεμεσού, μοτοποδήλατο που οδηγούσε νεαρός από τη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο μοτοποδήλατο είχε καταγγελθεί από τον ιδιοκτήτη του ως κλοπιμαίο, την 31η Μαΐου, 2021.

Από περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγός του μοτοποδηλάτου ήταν νεαρός ηλικίας 17,5 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς πινακίδα εγγραφής και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Ο νεαρός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Όσο αφορά τα τροχαία αδικήματα, αυτός καταγγέλθηκε εξωδίκως από την Τροχαία Λεμεσού.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.