ΛΕΜΕΣΟΣ: 17χρονος έκοβε βόλτες ανενόχλητος με κλοπιμαίο μοτοποδήλατο - Συνελήφθη από την Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: 17χρονος έκοβε βόλτες  ανενόχλητος με κλοπιμαίο μοτοποδήλατο - Συνελήφθη από την Αστυνομία

Στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που διενεργούσαν μέλη τη Τροχαίας Λεμεσού, ανέκοψαν γύρω στις 3.25 χθες το απόγευμα για έλεγχο σε δρόμο της Λεμεσού, μοτοποδήλατο που οδηγούσε νεαρός από τη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο μοτοποδήλατο είχε καταγγελθεί από τον ιδιοκτήτη του ως κλοπιμαίο, την 31η Μαΐου, 2021.

Από περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγός του μοτοποδηλάτου ήταν νεαρός ηλικίας 17,5 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς πινακίδα εγγραφής και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Ο νεαρός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Όσο αφορά τα τροχαία αδικήματα, αυτός καταγγέλθηκε εξωδίκως από την Τροχαία Λεμεσού.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE