ΛΕΜΕΣΟΣ: 17χρονος έκοβε βόλτες ανενόχλητος με κλοπιμαίο μοτοποδήλατο - Συνελήφθη από την Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: 17χρονος έκοβε βόλτες  ανενόχλητος με κλοπιμαίο μοτοποδήλατο - Συνελήφθη από την Αστυνομία

Στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που διενεργούσαν μέλη τη Τροχαίας Λεμεσού, ανέκοψαν γύρω στις 3.25 χθες το απόγευμα για έλεγχο σε δρόμο της Λεμεσού, μοτοποδήλατο που οδηγούσε νεαρός από τη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο μοτοποδήλατο είχε καταγγελθεί από τον ιδιοκτήτη του ως κλοπιμαίο, την 31η Μαΐου, 2021.

Από περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγός του μοτοποδηλάτου ήταν νεαρός ηλικίας 17,5 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς πινακίδα εγγραφής και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Ο νεαρός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Όσο αφορά τα τροχαία αδικήματα, αυτός καταγγέλθηκε εξωδίκως από την Τροχαία Λεμεσού.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE