Γνωστή εταιρία delivery φαγητού πιάστηκε για παράνομη εργοδότηση – Τους ανέκοψαν στα μηχανάκια οι Αστυνομίκοί

Γνωστή εταιρία delivery φαγητού πιάστηκε για παράνομη εργοδότηση – Τους ανέκοψαν στα μηχανάκια οι Αστυνομίκοί

Εντοπισμός αλλοδαπών στην Λεμεσό για παράνομη εργοδότηση από γνωστή εταιρία διανομής φαγητού.

Συγκεκριμένα σε δύο περιπτώσεις εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι έφεραν μπλουζάκια και τσάντες με την επιγραφή της ίδιας εταιρίας διανομής φαγητού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 9:30 μέλη της ΥΑΜ Λεμεσού, ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό εντόπισαν αλλοδαπό, ο οποίος σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είναι Ινδός φοιτητής στην Κύπρο και αιτητής πολιτικού ασύλου. Ο ίδιος ανάφερε ότι εργάζεται με ολική απασχόληση στην εταιρία διανομής φαγητών λαμβάνοντας το ποσό των €3 ανά 3 χιλιόμετρα.

Τα μέλη προχώρησαν στη σύλληψη του για παράνομη εργοδότηση και ο ίδιος κατονόμασε τον εργοδότη του από την Λευκωσία. Στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Για την υπόθεση θα προσέλθει σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού ο εργοδότης του για ανάκριση.

Στην δεύτερη περίπτωση στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουνίου εντοπίστηκε και δεύτερος αλλοδαπός με την ίδια ενδυμασία στην οδό Γεωργίου Ά στην Γερμασόγεια, να μεταφέρει καφέδες. Ο Ινδός διαπιστώθηκε ότι διαμένει μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία, ωστόσο συνελήφθη για παράνομη εργοδότηση. Ο ίδιος για εργοδότη του κατανόμασε άλλο Ινδό με τα στοιχεία που έδωσε να ελλιπή στοιχεία.

Οι εξετάσεις στις δύο υποθέσεις συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE