ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση στη Μάλτα η Cyprus Airways

Πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση στη Μάλτα η Cyprus Airways

Την πρώτη της πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας στο διεθνή αερολιμένα της Μάλτας, πραγματοποίησε την Κυριακή η Cyprus Airways, η Κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία του εθνικού αερομεταφορέα.

 
Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι το αεροσκάφος της Cyprus Airways στη Μάλτα έγινε δεκτό «με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα, ενώ κάθε επιβάτης έλαβε και ένα δώρο στο αεροδρόμιο της Μάλτας».
 
Ο Πρόεδρος της Αρχής Τουρισμού της Μάλτας Dr. Gavin Giulia βρέθηκε στο αεροδρόμιο «για να καλωσορίσει τους πρώτους Κύπριους επισκέπτες και να μιλήσει με το πλήρωμα της Cyprus Airways».
 
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα πως «οι Κυπριακές Αερογραμμές συνεχίζουν να εντατικοποιούν την προσπάθειά τους καθώς το καλοκαίρι ξεκινά με μια σειρά προορισμών από την Κύπρο μεταξύ των οποίων και η Μάλτα. Η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις στη Μάλτα δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή».
 
Η Cyprus Airways «συνδέει τη Λάρνακα, μέσω του διεθνούς δικτύου της, με 11 προορισμούς προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθος, Πρέβεζα, Ρώμη, Πράγα, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και τώρα Μάλτα. Για τις προσπάθειές της να εμπλουτίσει τον τοπικό τουρισμό, η Cyprus Airways βραβεύθηκε στα τελευταία Κυπριακά Τουριστικά Βραβεία».
 
Η εταιρεία «ανακοίνωσε μηδενικό τέλος για αλλαγή πτήσης στα εισιτήρια κατηγορίας basic, σύμφωνα με τους κανονισμούς του  ναύλου».
 
Ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος παρευρέθηκε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας  για να χαιρετίσει, μεταξύ άλλων αξιωματούχων, την εναρκτήρια πτήση της Cyprus Airways από τη Μάλτα.
 
Σε δηλώσεις του ο κ. Περδίος ανέφερε ότι «καθώς η ανάκαμψη των ταξιδιών συνεχίζεται, η Κύπρος είναι έτοιμη να καλωσορίσει και πάλι το καλοκαίρι τους επισκέπτες προσφέροντας περισσότερες επιλογές πτήσεων και προσφορές. Είμαστε χαρούμενοι που η Cyprus Airways εξερευνά νέα δρομολόγια και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάκαμψης των ταξιδιών».

Από την πλευρά του ο CΟO (Chief Operational Officer) της Cyprus Airways, Γιώργος Μαυρόκωστας, εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός ότι «συνεισφέρουμε στην ανάκαμψη του τουρισμού στην Κύπρο και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ταξιδιώτες από τη Μάλτα στα δρομολόγιά μας προς την Κύπρο. Τα δύο μεσογειακά νησιά έχουν πολλά κοινά, είναι και τα δύο μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με κοινή μεσογειακή κουλτούρα και την ανάγκη αεροπορικών συνδέσεων που συμβάλλουν στη στήριξη της οικονομίας τους».
 
Ανυπομονούμε, συνέχισε να διαδραματίσουμε «σημαντικό ρόλο στη στήριξη της Κύπρου και των Κύπριων ταξιδιωτών, καθώς η ανάκαμψη του τουρισμού ξεκινά με την υιοθέτηση του ψηφιακού πιστοποιητικού COVID της ΕΕ, που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους πολίτες να ταξιδεύουν με ασφάλεια». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top