Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε σε κατάσταση τυμπανισμού – Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του

Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε σε κατάσταση τυμπανισμού – Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του

Ενδελεχείς έρευνες γίνονται μετά τον μυστηριώδη εντοπισμό νεκρού άνδρα σε θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα διενεργείται η νεκροψία στη σορό του άνδρα, έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσο ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό ή εγκληματική ενέργεια.

Επιπρόσθετα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA θα δείξουν την ταυτότητα του άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε σε κατάσταση τυμπανισμού καταδεικνύοντας ότι βρίσκεται για αρκετές ημέρες στο νερό, κάνοντας παράλληλα το έργο των αρχών δυσκολότερο.

Να σημειωθεί ότι ενώπιον των Αρχών υπάρχουν τα στοιχεία ότι πρόκειται για άνδρα Αφρικανικής καταγωγής, ενώ την ίδια ώρα ερευνώνται τα ελλείποντα πρόσωπα καθώς φαίνεται να υπάρχουν ομοιότητες με πρόσωπο το οποίο είχε δηλωθεί ως ελλείπον στην περιοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι το πτώμα εντόπισε υπάλληλος στη Μαρίνα της Αγίας Νάπας στις 8:30 το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουνίου καλώντας αμέσως τις Δυνάμεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE