Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε σε κατάσταση τυμπανισμού – Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του

Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε σε κατάσταση τυμπανισμού – Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του

Ενδελεχείς έρευνες γίνονται μετά τον μυστηριώδη εντοπισμό νεκρού άνδρα σε θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα διενεργείται η νεκροψία στη σορό του άνδρα, έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσο ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό ή εγκληματική ενέργεια.

Επιπρόσθετα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA θα δείξουν την ταυτότητα του άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε σε κατάσταση τυμπανισμού καταδεικνύοντας ότι βρίσκεται για αρκετές ημέρες στο νερό, κάνοντας παράλληλα το έργο των αρχών δυσκολότερο.

Να σημειωθεί ότι ενώπιον των Αρχών υπάρχουν τα στοιχεία ότι πρόκειται για άνδρα Αφρικανικής καταγωγής, ενώ την ίδια ώρα ερευνώνται τα ελλείποντα πρόσωπα καθώς φαίνεται να υπάρχουν ομοιότητες με πρόσωπο το οποίο είχε δηλωθεί ως ελλείπον στην περιοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι το πτώμα εντόπισε υπάλληλος στη Μαρίνα της Αγίας Νάπας στις 8:30 το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουνίου καλώντας αμέσως τις Δυνάμεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE