Αβέρωφ - «Χαιρετίζουμε την πρόταση του Γενικού Εισαγγελέα για ολική αναθεώρηση του Περί Θανατικών Ανακριτών Νόμου»

Αβέρωφ - «Χαιρετίζουμε την πρόταση του Γενικού Εισαγγελέα για ολική αναθεώρηση του Περί Θανατικών Ανακριτών Νόμου»

«Τα λάθη και οι παραλείψεις στις υποθέσεις του 26χρονου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου και της 30χρονης μητέρας Χριστίνας Καλαϊτζίδου είναι χαρακτηριστικά της αποτυχίας της υπάρχουσας νομοθεσίας», ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και πρόσθεσε 

«Πριν μερικές μέρες ζητήσαμε από τη νέα Βουλή να ψηφίσει ομόφωνα τη μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη.

Σήμερα χαιρετίζουμε την πρόταση του Γενικού Εισαγγελέα για ολική αναθεώρηση και εκσυγχρονισμό του Περί Θανατικών Ανακριτών Νόμου.

Το πολιτικό σύστημα οφείλει να παραδέχεται τα λάθη του και, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να τα διορθώνει. Πρέπει άμεσα να προχωρήσουμε στις απαραίτητες κινήσεις, ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ότι οι μηχανισμοί απονομής δικαιοσύνης λειτουργούν με ισονομία, ταχύτητα και διαφάνεια».

.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE