ΠΑΡΑ-THEMA

Πήρε θέση ο Αναστασιάδης για τις αγωγές κατά των επιδημιολόγων - Όσα τους είπε στην σύσκεψη - ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε θέση ο Αναστασιάδης για τις αγωγές κατά των επιδημιολόγων - Όσα τους είπε στην σύσκεψη - ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλευρό των μελών της επιδημιολογικής ομάδας βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στηρίζοντας τους όλο αυτό το δύσκολο έργο που εκτελούν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενημερώνοντας καθημερινά τους πολίτες για τα θέματα της πανδημίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξε οργανωμένη αντίδραση μερίδας κόσμου που θεώρησε τα μέτρα και διατάγματα ως αντισυγματικά, θεωρώντας και υποστηρίζοντας πως παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις και τις διαστάσεις που πήρε το συγκεκριμένο ζήτημα, ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», ανέφερε πως στην χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό, ο ΠτΔ, τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα τους εγκαταλείψουν.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφέρει πως ο ίδιος για ένα συγκεκριμένο διάστημα αποσύρθηκε από τα ΜΜΕ: «Για ένα χρονικό διάστημα είχα αποσυρθεί κι εγώ από το να παρουσιάζομαι. Στο τέλος της ημέρας θεώρησα ότι η πλειοψηφία πολιτών αυτής της χώρας εκτιμά το έργο που επιτελούμε κάτω από δύσκολες συνθήκες.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top