Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε κατευθείαν στην ημιτελικό

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε κατευθείαν στην ημιτελικό

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το φετινό Survivor, αφού την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί ο ημιτελικός, ενώ τη Δευτέρα 5 Ιουλίου ο μεγάλος τελικός.  

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, και ο Ηλίας Μπόγδανος αγωνίστηκαν στον δεύτερο αγώνα κατάταξης, με στόχο να κερδίσουν και να αποφύγουν την τελευταία ψηφοφορία, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο ασφαλείς στον ημιτελικό του Survivor.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Κόρομι δεν είχε δικαίωμα να παίξει, αφού χθες αποκλείστηκε και έτσι παρακολούθησε τους συμπαίκτες του σαν παρατηρητής από τον πάγκο.

Στην πρώτη φάση του δεύτερου αγώνα κατάταξης οι τρεις παίκτες αγωνίστηκαν με στόχο να φτάσουν τις 7 νίκες. Πρώτος έφτασε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος πέρασε στην επόμενη φάση. Στη συνέχεια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναμετρήθηκε με τον Ηλία Μπόγδανο, ωστόσο ο τελευταίος επικράτησε και συνάντησε τον Σάκη Κατσούλη στην δεύτερη φάση.

Νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Σάκης Κατσούλης, αφού κέρδισε με σκορ 7-0 τον Ηλία Μπόγδανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE