Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε κατευθείαν στην ημιτελικό

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε κατευθείαν στην ημιτελικό

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το φετινό Survivor, αφού την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί ο ημιτελικός, ενώ τη Δευτέρα 5 Ιουλίου ο μεγάλος τελικός.  

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, και ο Ηλίας Μπόγδανος αγωνίστηκαν στον δεύτερο αγώνα κατάταξης, με στόχο να κερδίσουν και να αποφύγουν την τελευταία ψηφοφορία, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο ασφαλείς στον ημιτελικό του Survivor.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Κόρομι δεν είχε δικαίωμα να παίξει, αφού χθες αποκλείστηκε και έτσι παρακολούθησε τους συμπαίκτες του σαν παρατηρητής από τον πάγκο.

Στην πρώτη φάση του δεύτερου αγώνα κατάταξης οι τρεις παίκτες αγωνίστηκαν με στόχο να φτάσουν τις 7 νίκες. Πρώτος έφτασε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος πέρασε στην επόμενη φάση. Στη συνέχεια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναμετρήθηκε με τον Ηλία Μπόγδανο, ωστόσο ο τελευταίος επικράτησε και συνάντησε τον Σάκη Κατσούλη στην δεύτερη φάση.

Νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Σάκης Κατσούλης, αφού κέρδισε με σκορ 7-0 τον Ηλία Μπόγδανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE