Ομολόγησε 77χρονος για τη φωτιά στη Λουβαρά - Καψάλιζε χόρτα και κατέληξε στο Δικαστήριο

Ομολόγησε 77χρονος για τη φωτιά στη Λουβαρά - Καψάλιζε χόρτα και κατέληξε στο Δικαστήριο

Ηλικιωμένος πίσω από την φωτιά που ξέσπασε στο χωριό Λουβαρά το περασμένο Σάββατο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 26 Ιουνίου σημειώθηκε φωτια σε έδαφος του χωριού Λουβαρα, η οποια κατασβεστηκε απο το Τμημα Δασών. Η φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να κατακάψει ενάμιση εκτάριο άγριας βλάστησης.

Μετα απο αξιόλογηση πληροφοριών μελη του ΤΑΕ Λεμεσου ανέκριναν 77 χρονο, ο οποιος ομολογησε οτι κατα το πιο πανω χρονο άναψε φωτια για να κάψει ξηρά χόρτα (καψαλισμα) με αποτελεσμα να του ξεφύγει η φωτια.

Ο 77χρονος θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για την υπόθεση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού χωριού συνεχιζει εξετασεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.