Ομολόγησε 77χρονος για τη φωτιά στη Λουβαρά - Καψάλιζε χόρτα και κατέληξε στο Δικαστήριο

Ομολόγησε 77χρονος για τη φωτιά στη Λουβαρά - Καψάλιζε χόρτα και κατέληξε στο Δικαστήριο

Ηλικιωμένος πίσω από την φωτιά που ξέσπασε στο χωριό Λουβαρά το περασμένο Σάββατο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 26 Ιουνίου σημειώθηκε φωτια σε έδαφος του χωριού Λουβαρα, η οποια κατασβεστηκε απο το Τμημα Δασών. Η φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να κατακάψει ενάμιση εκτάριο άγριας βλάστησης.

Μετα απο αξιόλογηση πληροφοριών μελη του ΤΑΕ Λεμεσου ανέκριναν 77 χρονο, ο οποιος ομολογησε οτι κατα το πιο πανω χρονο άναψε φωτια για να κάψει ξηρά χόρτα (καψαλισμα) με αποτελεσμα να του ξεφύγει η φωτια.

Ο 77χρονος θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για την υπόθεση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού χωριού συνεχιζει εξετασεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE